Het Evenement

Op Hemelvaartsdag 10 mei 2018 wordt aan de Leiakker 1 in Waarland, alweer de tiende editie van de Amerikaanse Dag georganiseerd.

Cars 'n Bands, Stars & Stripes is een Amerikaanse dag voor het hele gezin waar tussen 12:00 uur en 20:00 uur uitsluitend Amerikaanse voertuigen (oldtimers en youngtimers), uitgezonderd motoren, en customfietsen op het terrein worden gepresenteerd. Ook is de Old Skool Hotrod hoek weer zichtbaar aanwezig, met spectaculaire Custom auto's.

Tijdens het evenement spelen verschillende live Bands! En zal er een Rock & Roll DJ starten en tussen de bands draaien. Ook zal er weer voor iedereen van alles te doen zijn!! Binnenkort meer hierover!!

Naast het bekijken van de vele voertuigen en customfietsen staan er veel Stands met leuke handel. Bij Schietsalon Ramona kun je westernprijzen schieten. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Dit jaar plaatst de organisatie wederom een grote Bungy-trampoline waar 4 kids tegelijk met behulp van elastieken spectaculair kunnen springen. Ook zijn er dit jaar weer leuke bezigheden (in ons Jubileum thema van dit jaar) voor de kleinere kinderen.

Er wordt, naast de gebruikelijke (licht alcoholische) drank en etenswaren, veel Amerikaanse producten verkocht zoals Ben & Jerry's ijs, popcorn, donuts, hamburgers en hotdogs.

De toegang en het parkeren zijn gratis! De bungy-trampoline, springkussen en ander kinderentertainment zijn ook gratis